Δρ Δημοσθένης Γ. Κατρίτσης
MD, PhD (London), FRCP, FESC, FACC
Adjunct Assistant Professor of Cardiology
Johns Hopkins Medicine, Baltimore, MD, USA
Former Lecturer on Medicine
Harvard Medical School, Boston, MA, USA
The Heart Center
Ολοκληρωμένη Καρδιολογική Περίθαλψη στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, Αθήνα

Κλινική καρδιακή ηλεκτροφυσιολογία

Kλινική καρδιακή ηλεκτροφυσιολογία | Κατριτσης Καρδιολογος

Προσφέροντας ένα σαφές και συνεπές πλαίσιο για την αναγνώριση, διάγνωση και θεραπεία ενός ευρέος φάσματος διαταραχών καρδιακής αρρυθμίας: Ένας Πρακτικός Οδηγός καλύπτει τις θεμελιώδεις αναλυτικές δεξιότητες που χρειάζεται ένας αρρυθμιολογος στον απαιτητικό τομέα. Αυτό το φορητό εγχειρίδιο, που είναι εξαιρετικά προσβάσιμο, επικεντρώνεται στα βασικά στοιχεία της κλινικής ηλεκτροφυσιολογίας – πώς και πότε να διενεργηθεί μια ηλεκτροφυσιολογική μελέτη, καθώς και οι αρχές της κατάλυσης και άλλων επεμβατικών θεραπειών – όλα σε μια σύντομη και μοντέρνα μορφή.

Βασικά στοιχεία για την Κλινική καρδιακή ηλεκτροφυσιολογία

  • Επικεντρώνεται στη χρήση μιας αποτελεσματικής, συνεπούς διαδικασίας λήψης αποφάσεων για την αναγνώριση, τη διάγνωση και τη θεραπεία διαταραχών του ρυθμού της καρδιάς, συμπεριλαμβανομένων των υπερκοιλιακών ταχυκαρδιών, της κολπικής μαρμαρυγής, των κοιλιακών ταχυκαρδιών και άλλων γρήγορων ή ακανόνιστων καρδιακών παλμών.
  • Καλύπτει τις ανατομικές βασικές αρχές των καρδιακών δομών, τις κλινικές ενδείξεις για μελέτες Κλινική καρδιακή ηλεκτροφυσιολογία, τις πρακτικές και τη μεθοδολογία εκτέλεσης μιας μελέτης Κλινική καρδιακή ηλεκτροφυσιολογία και τα προβλήματα που συναντώνται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
  • Περιλαμβάνει γρήγορες κλινικές περιλήψεις και περισσότερες από 180 εικονογραφήσεις: εγγραφές Ηλεκτροφυσιολογίας, ΗΚΓ, καρδιακή ανατομία, ακτινογραφικές εικόνες και ηλεκτροανατομικούς χάρτες.
  • Συζητά βασικά θέματα όπως μηχανισμοί αρρυθμιών, συμβατικά και ηλεκτροανατομικά συστήματα χαρτογράφησης, βασικές αρχές της καρδιακής χαρτογράφησης, Βιοφυσική της αφαίρεσης καθετήρα και πολλά άλλα.
  • Προσφέρει καθοδήγηση σε πραγματικό κόσμο για τη σύγχρονη πρακτική από κορυφαίους καρδιακούς ηλεκτροφυσιολόγους Κατριτσης Καρδιολογος και Φρεντ Μοράντι, με τη συμβολή μιας πολυεθνικής ομάδας υποτρόφων Ηλεκτροφυσιολογίας και καρδιολόγων.
  • Ιδανικό ως αυτόνομος πόρος ή χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το διάσημο εγχειρίδιο του Dr.Douglas Zipes, καρδιακή Ηλεκτροφυσιολογία: από το κύτταρο στο κρεβάτι.
  • Ενισχυμένη έκδοση eBook που περιλαμβάνονται με την αγορά. Το βελτιωμένο eBook σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλο το κείμενο, τα σχήματα και τις αναφορές από το βιβλίο σε μια ποικιλία συσκευών.

Το βιβλίο θα το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο

Clinical Cardiac Electrophysiology, 1st Edition

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Uncategorized